donderdag 24 mei 2012

Wat kost een ooglidcorrectie?

Wanneer je last hebt van overhangende oogleden, wat leidt tot een vermoeide blik maar ook chronische hoofdpijn kan veroorzaken, kun je kiezen voor een bovenooglidcorrectie. Je ziet er na zo'n ooglidcorrectie niet alleen minder moe uit maar ook jonger en frisser.

Bij rimpels en wallen onder de ogen, kun je kiezen voor een onderooglidcorrectie. Hierdoor wordt de huid onder de ogen strakker, rimpels verdwijnen of worden minder diep en je kunt er wel 10 jaar jonger uit komen te zien.

Deze operaties worden vaak onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en je kunt meestal dezelfde dag nog naar huis, al is het wel raadzaam om iemand mee te nemen om de auto op de terugweg te besturen.

De kosten van een ooglidcorrectie zowel van de bovenste en onderste oogleden verschilt sterk. Vaak stunten cosmetisch chirurgen met aanbiedingen. Je kunt al terecht voor ongeveer 800 EUR maar over het algemeen ligt het gemiddelde bij particuliere esthetische klinieken tussen de 2000 EUR en 3000 EUR voor beide ogen.

De behandelingen worden meestal niet meer vergoed door de ziektekostenverzekeraar en je kunt een ooglidcorrectie zowel bij een traditioneel ziekenhuis als bij een particuliere kliniek voor esthetische geneeskunde laten uitvoeren. Kies liefst voor een goed aangeschreven kliniek, want het is bij dit soort operaties extra belangrijk dat die goed worden uitgevoerd en dat je verzekerd bent van een mooi en liefst prachtig eindresultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten